چهارشنبه 29 شهريور 1396

اين زيرپورتال امروز: 1905
معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی
پرداخت کمک هزینه مسکن سال 90 به کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اراک معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک از پرداخت کمک هزینه مسکن سال 1390 به کارکنان در هفته آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،دکتر جواد فرخی با بیان این مطلب افزود:علیرغم کلیه مسائل و مشکلات مالی با پیشنهاد حوزه توسعه مدیریت و منابع انسانی و هماهنگی و صدور مجوز از سوی رییس دانشگاه،با تلاش همکاران در اداره بودجه و مالی کمک هزینه مسکن به مبلغ ماهیانه 500 هزار ریال (جز در مواردی خاص که در شیوه نامه دیده شده است) به کارکنان مشمول پرداخت می گردد.

وی اضافه کرد:شیوه نامه پرداخت توسط همکاران حوزه توسعه تدوین و به کلیه واحدهای تابعه ابلاغ شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت:شیوه نامه تهیه شده،کارکنان تبصره 4 دانشگاه را نیز مشمول دریافت این مبلغ قرار داده است.

منبع: روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک