دوشنبه 3 مهر 1396

معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی
ایجاد بخش سوانح و سوختگی با ظرفیت 32 تخت از اهداف مهم دانشگاه علوم پزشکی اراک معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت:ایجاد بخش سوانح و سوختگی با ظرفیت 32 تختخواب در سایت پردیس دانشگاه یکی از اهداف مهم مورد نظر است.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،دکتر جواد فرخی با بیان این مطلب افزود:ایجاد بخش سوانح و سوختگی با توجه به شرایط فعلی از نیازهای ضروری استان مرکزی می باشد.

وی ادامه داد:با توجه به این موضوع،مکاتباتی با معاونت درمان وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی صورت گرفته و پیشنهاد شده است که جهت صرفه جویی و کاهش هزینه ها و همچنین سرویس دهی مطلوب تر و سریعتر،بخش های سوانح و سوختگی در محوطه مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین (ع) و در مجاورت ساختمان مرکز احداث شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد:در صورت استقرار این بخش در مجاورت مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین (ع) امکان استفاده از خدمات پشتیبانی و پاراکلینیکی و امکانات درمانی این مرکز وجود دارد.

وی در ادامه گفت:مکاتبه ای با استاندار مرکزی صورت گرفته است که انشاا... با حمایت های ایشان نشستی با مدیران و روسای صنایع و کارخانجات استان برگزار و طی تفاهم نامه ای 40 درصد اعتبار مورد نیاز این پروژه توسط صنایع و کارخانجات تامین گردد.

دکتر فرخی در پایان گفت:دانشگاه علوم پزشکی اراک به تنهایی قادر به ساخت بخش سوانح و سوختگی نیست و این اقدام همت و حمایت همه جانبه مسوولان استان و شخص استاندار مرکزی را می طلبد.

منبع: روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک