چهارشنبه 1 آذر 1396

معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی
برگزاری آزمون استخدامی نیروهای پیمانی و قراردادی دانشگاه علوم پزشکی اراک آزمون استخدامی نیروهای پیمانی و قراردادی دانشگاه علوم پزشکی اراک صبح روز جمعه مورخ 26 خردادماه برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک چگونگی نحوه برگزاری آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی اراک را تشریح نمود.

دکتر جواد فرخی افزود:مرجع صدور مجوز جذب نیروهای قراردادی هیات امناء دانشگاه و نیرو های پیمانی معاونت ریاست جمهوری بوده است.

وی ادامه داد:دانشگاه علوم پزشکی اراک به منظور تامین نیروهای تخصصی از بین شرکت کنندگان مجموعاً 433 نفر جذب و در مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین(ع) و سایر واحدها تابعه توزیع خواهد نمود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت:آزمون در 2 حوزه انتخابی در سایت پردیس دانشگاه برگزار شد.

وی بیان کرد:تعداد کل داوطلبینی که درخواست شرکت در آزمون را داشتند جمعاً 1944 نفر شامل 1411 نفر زن و 533 نفر مرد بود.

دکتر فرخی در ادامه گفت:در روز آزمون مجموعاً 1742 نفر شرکت کردند و تعداد غائبین 202 نفر بودند.

وی افزود:از مجموع شرکت کنندگان در آزمون 976 نفر(شامل 571 نفر زن و 405 نفر مرد) داوطلب شرکت در آزمون قراردادی و 967 نفر (شامل 840 نفر زن و 127 نفر مرد) داوطلب شرکت در آزمون پیمانی بودند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد:تعداد رشته های مورد نیاز جهت استخدام پیمانی 16 و قراردادی 17 رشته بوده است و ظرفیت اعلام شده در آزمون جهت رشته های دارای آزمون عملی و مصاحبه 3 برابر ظرفیت و جهت رشته های بدون آزمون عملی و مصاحبه 5/1 برابر ظرفیت می باشد.

وی بیان کرد:انشاءالله نتایج آزمون در نیمه اول تیرماه در پورتال دانشگاه علوم پزشکی اراک به آدرس:www.arakmu.ac.ir جهت داوطلبین عزیز قابل مشاهده خواهد بود.

دکتر فرخی اظهار داشت:نحوه رسیدگی به شکایات داوطلبین با مراجعه حضوری و تهیه فرم می باشد و در اسرع وقت به شکایات آنان رسیدگی خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان اظهار امیدواری کردند که با جذب این نیروها بتوان بستر ارائه خدمات بهتر و مناسب تر به بیماران و مراجعین را فراهم نمود.

منبع: روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک
آزمون استخدامی پیمانی دانشگاه علوم پزشکی اراک, جذب نیرو در دانشگاه علوم پزشکی اراک, مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین (ع) اراک, معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک, دکتر جواد فرخی