شنبه 27 آبان 1396

اخبار انتصابات
1394/3/18 دوشنبه انتصاب سرپرست مدیریت برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی اراک

طی حکمی از سوی دکتر علی ابرازه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک، سرپرست مدیریت برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه منصوب شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، بر اساس حکم صادره مصطفی جدیدی به سمت « سرپرست مدیریت برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی اراک » منصوب شد.

در حکم صادره آمده است: توجه به 6 محور تدوین بودجه تفضیلی دانشگاه، جهت ارایه به هیات امناء ، تدوین و تنظیم بودجه مصوب و ابلاغ آن در قالب تفاهم نامه به واحدهای تابعه، مبادله موافقت نامه های عمرانی استانی و ملی و توزیع اعتبارات بر اساس شاخص، نظارت بر اجرای دقیق مقررات بودجه و نحوه مصرف اعتبارات، مطالعه و بررسی آیین نامه ها و اساسنامه های مرتبط، پیش بینی درآمد و برآورد هزینه فعالیت ها، طرح ها و برنامه ها مد نظر می باشد.

گفتنی است پیش از این زهره شیرینکار این مسئولیت را برعهده داشته است.