يكشنبه 2 مهر 1396

مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری
1392/11/14 دوشنبه مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک قطب درمان سرطان غرب کشور

مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری(ره) اراک تنها مرکز قطب درمان سرطان در استان مرکزی و استان های همجوار می باشد که روزانه خدمات شایانی را به مراجعین و بیماران ارایه می نماید.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، سرپرست مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک گفت: بیماری سرطان حد و مرزی ندارد و امکان ابتلا به این بیماری برای هر کسی وجود دارد.

دکتر جواد فرخی افزود: وجود یک بیمار سرطانی در یک خانواده کل خانواده را متاثر و درگیر این بیماری می کند؛ لذا برای مطلوب کردن شرایط بیماران سرطانی و خانواده هایشان کمک بیش از پیش مسوولان و خيّرین سلامت مورد نیاز است.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه بیماری سرطان بیماری هزینه بری است و بیماران به تنهایی قادر به پرداخت هزینه های آن نمی باشند و همچنین اعتبارات این مرکز نیز برای مددکاری به این بیماران کافی نیست؛ لذا باید تمامی ارگان های مسئول و خيّرین در این زمینه به یاری مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری بشتابند.

وی اظهار داشت: این مرکز از ابتدای سالجاری تا پایان دیماه مبلغ 995 میلیون تومان بصورت مددکاری به بیماران و مراجعین کمک نموده است که این مبلغ در مدت مشابه سال قبل 582 میلیون تومان بوده و رشد 71 درصدی را نشان می دهد.

سرپرست مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری (ره) اراک بیان کرد: این کمک ها در قالب مددکاری دارو و درمان ارایه شده است که در زمینه مددکاری دارو طی 10 ماهه اول سالجاری 450 میلیون تومان کمک شده که با توجه به اینکه در مدت مشابه سال قبل این مبلغ 380 میلیون تومان بوده در این زمینه نیز بیش از 18 درصد رشد داشته ایم.

وی عنوان نمود: همچنین در زمینه مددکاری درمان نیز طی 10 ماهه اول سالجاری 545 میلیون تومان به بیماران کمک شده است که این مبلغ در مدت مشابه سال قبل که 170 میلیون تومان بوده است 221 درصد رشد داشته است.

دکتر فرخی در پایان ضمن تشکر از حمایت مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اراک و همکاری بیمه ها که با کمک خود در امر تسهیل دریافت دارو و تحت پوشش قراردادن داروهای گرانقیمت سرطان، بیماران را یاری می نمایند و دیگر ارگان ها در زمینه کمک به این مرکز، گفت: در راستای خدمت رسانی بهتر به مراجعین و بیماران نیازمند کمک بیشتر خيّرین سلامت، سازمان های مردم نهاد و علی الخصوص انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان مرکزی هستیم.

منبع: روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری(ره)