جمعه 31 شهريور 1396

تعداد بازديد از سايت: 65201590
مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری

1391/12/28 دوشنبه پرستاری بالی برای پرواز در آسمان رضایت خداوند متعال

به مناسبت خجسته سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) و پاسداشت روز پرستار، ریاست و مدیریت بیمارستان آیت ا... خوانساری به همراه مسئول دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور در محل کار پرستاران ضمن تقدیر از زحمات این سپید پوشان صبور و تلاشگر، از دو نفر از همکاران با عنوان پرستاران نمونه بیمارستان تقدیر ویژه نمودند.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، رییس مرکز تخصصی و وفوق تخصصی درمانی آموزشی آیت ا... خوانساری اراک در حاشیه برگزاری این آیین گفت: پرستاری از جمله مشاغلی است که شب و روز نمی شناسد و صبر و تحمل فراوان می طلبد و پرستاری بالی برای پرواز در آسمان رضایت خداوند متعال است.

دکتر جواد فرخی پرستاران را سفیران سلامت و مهربانی و دادرس دردهای بیماران خواند و از اینکه با هنری بی نظیر و تخصصی بی همتا به بیماران و دردهایشان یاری می رسانند تقدیر و تشکر کرد.

وی در ادامه برای تمامی پرستاران سخت کوش آرزوی سعادت و سلامت نمود و از ایشان خواست تا با تآسی بر سیره حضرت زینب کبری (س)، گفتاری لطیف و رفتاری ظریف و پر عطوفت با بیماران داشته باشند.

مسئول دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز روز پرستار و سالروز میلاد بزرگ بانوی کاروان حقیقت و راستی و آزادگی را به همه پرستاران تبریک گفت و از زحمات بی دریغ ایشان تقدیر و تشکر نمود.

شکوفه نصری افزود: هیچ مشکل و سختی نباید بر انجام دلسوزانه و صادقانه وظایف و رسالت پرستاران تاثیر گذارد و آنان را از طی طریق در این مسیر دشوار و پر زحمت باز دارد.

وی در پایان پس از آرزوی سلامت، سعادت و بردباری برای فعالان این عرصه ضمن معرفی دو تن از پرستاران نمونه این مرکز با اهداء لوح سپاس و هدیه ویژه از زحمات و تلاش های شبانه روزی آنان تقدیر کرد.

پس از پایان مراسم ریاست و مدیریت مرکز تخصصی و فوق تخصصی درمانی آموزشی آیت ا... خوانساری ضمن بازدید از بخش های مختلف مرکز با اهداء لوح سپاس و توزیع شیرینی فرا رسیدن روز پرستار را به سپید پوشان عرصه بهداشت و درمان تبریک گفته و از زحمات آنان تقدیر نمودند.

منبع: روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک