جمعه 31 شهريور 1396

تعداد بازديد از سايت: 65201386
مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری

1391/9/16 پنجشنبه سرپرست مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک: مددکاری مالی مرهمی بر زخم بیماران دردمند سرطانی

سرپرست مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک گفت:بیماری سرطان حد و مرزی ندارد و امکان ابتلا به سرطان برای هر کسی وجود دارد،وجود یک بیمار سرطانی در یک خانواده کل خانواده را متاثر و درگیر می کند؛لذا برای مطلوب کردن شرایط بیماران سرطانی و خانواده هایشان کمک بیش از پیش مسوولان و خيّرین سلامت مورد نیاز است.
به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،دکتر جواد فرخی افزود:با توجه به اینکه بیماری سرطان بیماری هزینه بری است و بیماران به تنهایی قادر به پرداخت هزینه های آن نمی باشند و همچنین اعتبارات مرکز نیز برای مددکاری به این بیماران کافی نیست؛لذا باید تمامی ارگان های مسئول و خيّرین در این زمینه به یاری مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری بشتابند.
وی اظهار داشت:این مرکز از ابتدای سالجاری تا پایان آبان ماه 507 میلیون تومان بصورت مددکاری به بیماران و مراجعین کمک نموده است که این مبلغ در مدت مشابه سال قبل 344 میلیون تومان بوده که 47 درصد رشد را نشان می دهد.
سرپرست مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک بیان کرد:این کمک ها در قالب مددکاری دارو و مددکاری درمان ارایه شده است که در زمینه مددکاری دارو طی 8 ماهه اول سالجاری 330 میلیون تومان کمک شده که با توجه به اینکه در مدت مشابه سال قبل این مبلغ 280 میلیون تومان بوده در این زمینه نیز بیش از 16 درصد رشد داشته ایم.
وی عنوان نمود:همچنین در زمینه مددکاری درمان نیز طی 8 ماهه اول سالجاری 177 میلیون تومان به بیماران کمک شده است که این مبلغ در مدت مشابه سال قبل که 64 میلیون تومان بوده است 175 درصد رشد داشته است.
دکتر فرخی ادامه داد:این مرکز از ابتدای سال تا پایان آبان ماه بابت مددکاری دارو مبلغ 320 میلیون تومان به هلال احمر بدهکار بوده که 163 میلیون تومان آن پرداخت شده و مابقی در تعهد بیمارستان می باشد.
وی یکی از طرح های در دست اجرای مرکز را ساخت درمانگاه تخصصی عنوان کرد و افزود:با توجه به اینکه مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری برای ارایه خدمات به بیماران با کمبود فضا مواجه بود مجمع خیرین سلامت مرکز  طی نشستی مصوب نمود که در فضای خالی پشت مرکز درمانگاه تخصصی بنا شود.
سرپرست مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک یادآور شد:اقدامات اولیه برای ساخت این درمانگاه از جمله جانمایی،آزمایش خاک و تهیه نقشه انجام شده است و درخواست مجوز نیز به شهرداری ارسال شده است که در این زمینه نیاز جدی به کمک مسئولان شهرداری و اعضای شورای شهر اراک داریم تا با در نظر گرفتن تخفیف ویژه برای مجوز این درمانگاه در راستای حمایت از بیماران سرطانی اقدام نمایند.
وی اظهار داشت:این درمانگاه در 3 یا 4 طبقه ساخته خواهد شد و شامل بخش اورژانس،خدمات سرپایی،درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی پزشکان و مرکز تحقیقات کانسر خواهد بود.
دکتر فرخی گفت:درخواست صدور مجوز مرکز تحقیقات کانسر به معاونت آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک داده شده و این درخواست برای تایید به مزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی ارسال شده است.
وی یکی دیگر از طرح های در دست اقدام مرکز را ساخت آبنما در محوطه بیمارستان اعلام کرد و بیان کرد:برای آسایش حال بیماران و همراهان بیمار و برای ایجاد روحیه و آرامش روحی در مراجعین اقدام به ساخت آبنما در محوطه بیمارستان به همراه فضای سبز نموده ایم که در آینده ای نزدیک به بهره برداری می رسد.
سرپرست مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک اضافه کرد:مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک دارای 64 تخت مصوب شامل:بخش های هماتولوژی،رادیوتراپی،سرپایی،آی سی یو و درمانگاه تخصصی می باشد که افزایش تخت های آی سی یو به 8 تخت در دست اقدام است.
وی افزود:برای افزایش فضای بخش آی سی یو 50 میلیون تومان توسط خيّر (محمد رفیعی) هزینه شده است و برای راه اندازی آن نیاز به تخت،تجهیزات جانبی و نیروی انسانی داریم که در این زمینه نیز به کمک های خيّرین و دانشگاه علوم پزشکی اراک نیازمندیم.
دکتر فرخی اظهار داشت:مرکز آموزش درمانی آیت الله خوانساری مجموعاً با حدود 140 نفر پرسنل درمانی،اداری و پشتیبانی در حال فعالیت است که در زمینه نیروی انسانی با کمبود شدید مواجه می باشد و در این راستا نیاز به حمایت ویژه مسئولین دارد.
وی بیان کرد:سال گذشته اعضای شورای اسلامی شهر اراک با دید مناسب نسبت به بیماران سرطانی و با هدف کمک به این بیماران مصوب نمودند که 500 میلیون تومان از محل درآمدهای شهرداری به این مرکز اختصاص یابد که تاکنون تنها 150 میلیون تومان آن محقق شده است و برای مابقی این مبلغ مجدداً نیاز به مصوبه شورای اسلامی شهر است که در حال پیگیری موضوع می باشیم.
سرپرست مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک در پایان ضمن تشکر از حمایت مسئولین دانشگاه علوم پزشکی و دیگر ارگان ها در زمینه کمک به این مرکز،گفت:در راستای خدمت رسانی بهتر به مراجعین و بیماران نیازمند کمک بیشتر خیرین سلامت،سازمان های مردم نهاد و علی الخصوص انجمن بیماران سرطانی استان مرکزی هستیم.
شایان ذکر است مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک تنها مرکز قطب سرطانی در استان مرکزی و استان های همجوار می باشد.

مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک, دکتر جواد فرخی, قطب سرطان, کمک خيّرین, مددکاری به بیماران