جمعه 3 آذر 1396

مرکز آموزشی درمانی امیرکبیر
1392/11/30 چهارشنبه فرانشیز بستری کودکان مبتلا به سرطان رایگان می شود

رییس مرکز آموزشی درمانی امیرکبیر گفت: با توجه به اینکه این مرکز تنها مرکز استان در زمینه درمان بیماری سرطان و خون در کودکان است، ولی متاسفانه به اندازه کافی مورد توجه قرار نگرفته است.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر علی ارجمند افزود: با توجه به کمبود منابع دولتی، انتظار می رود خيّرین سلامت استان که از پتانسل های بالایی برخوردارند در این بخش وارد شده و گره گشای مشکلات کودکان سرطانی باشند.

وی اظهار داشت: مدیریت و پرسنل مرکز آموزشی درمانی امیرکبیر تمام سعی و تلاش خود را در زمینه ارایه خدمات مطلوب تر به این گروه از بیماران به کار گرفته اند.

رییس مرکز آموزشی درمانی امیرکبیر بیان کرد: هزینه های بسیار سنگین درمان این بیماری مشکلات عدیده ای را برای بیماران و خانواده های آنان به وجود آورده که رفع این مشکلات کمک بیشتر مسئولین و خيّرین سلامت را می طلبد.

وی ادامه داد: در پی بازدید دکتر نوربخش مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از مراکز درمانی استان و با رایزنی های صورت گرفته با دکتر عدلی مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی، مسائل و مشکلات کودکان مبتلا به سرطان مطرح و مقرر گردید پیگیری رایگان نمودن فرانشیز بستری این بیماران از طریق مدیریت درمان تامین اجتماعی استان پیگیری شود.

دکتر ارجمند در پایان ضمن تقدیر و تشکر از تلاش های صورت گرفته از کلیه مسئولین استان، دست اندرکاران حوزه سلامت و خيّرین سلامت خواست در زمینه کمک به درمان کودکان سرطانی حمایت های بیشتری را انجام دهند.