دوشنبه 3 مهر 1396

مرکز آموزشی درمانی حضرت امیرالمومنین (ع)

1391/8/24 چهارشنبه سرپرست مرکز آموزشی درمانی حضرت امیرالمومنین(ع) خبر داد: اخذ همزمان سه استاندارد مدیریتی توسط این مرکز

سرپرست مرکز آموزشی درمانی حضرت امیرالمومنین(ع) اراک از اخذ همزمان سه استاندارد مدیریتی توسط این مرکز خبر داد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،دکتر سیامک راکعی در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب،گفت:مرکز آموزشی درمانی حضرت امیرالمومنین(ع) در سال 1387 با بیش از 224 تخت در 5 طبقه به دست ریاست محترم جمهور افتتاح گردید،در این مرکز خدمات پاراکلینیکی،تخصصی و فوق تخصصی ارائه می شود و خدمات مختلف را به مراجعین ارایه می دهد.

وی خاطرنشان کرد:با اقدامات و خدمات صورت گرفته در مرکز،موفق شدیم به طور همزمان سه استاندارد مدیریت کیفیت،مدیریت آموزش و مدیریت ایمنی را اخذ کنیم که کسب همزمان این سه استاندارد برای اولین بار در کشور صورت می گیرد.

سرپرست مرکز آموزشی درمانی حضرت امیرالمومنین(ع) اظهار داشت:بخش اورژانس این مرکز با دارا بودن 16 تخت و کادر مجرب آمادگی پذیرش بیماران و مراجعین را دارد و آمادگی کامل دارد با پذیرش بیماران،بار ترافیکی ایجاد شده بر دوش مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر (عج) را کاهش دهد.

وی در ادامه از سازمان های اتوبوسرانی و تاکسیرانی درخواست نمود برای دسترسی آسان تر و سریعتر مراجعین به این مرکز،خدمات خود را بهتر از گذشته در این مسیر ارایه دهند.

دکتر راکعی بیان کرد:با توجه به اینکه مرکز آموزشی درمانی حضرت امیرالمومنین(ع) از لحاظ خدمت رسانی به مراجعین در شرایط مطلوبی بسر می برد،آمادگی پذیرش مراجعین از شهرها و استان های همجوار را دارد تا ضمن ارایه خدمات مطلوب به بیماران بار ترافیکی ایجاد شده در مراکز دیگر را کاهش دهد.

وی گفت:در راستای رفع مشکلات بیماران استان مرکزی و استان های همجوار در زمینه پیوند کلیه مقرر شد بخش پیوند کلیه مرکز آموزشی درمانی حضرت امیرالمومنین(ع) راه اندازی شود،که با پیگیری های صورت گرفته توسط ریاست دانشگاه علوم پزشکی اراک و دیگر مسئولین استانی بزودی شاهد راه اندازی این بخش خواهیم بود.

سرپرست مرکز آموزشی درمانی حضرت امیرالمومنین(ع) افزود:فضای فیزیکی مورد نیاز برای راه اندازی بخش پیوند کلیه مرکز فراهم شده است.

وی ادامه داد:نیروی انسانی مورد نیاز این بخش شامل پزشک فوق تخصص و کادر درمانی دوره دیده تامین شده و افراد دوره های آموزشی تخصصی مورد نیاز را طی نموده و آماده بکار می باشند.

دکتر راکعی اظهار داشت:برای راه اندازی بخش پیوند کلیه در این مرکز به یک دستگاه پیشرفته دیالیز و 2 دستگاه میکروسکوپ نیاز است که برای خرید آنها به حدود 950 میلیون ریال اعتبار نیاز می باشد و در این راستای نیاز به حمایت خیرین سلامت داریم.

سرپرست مرکز آموزشی درمانی حضرت امیرالمومنین(ع) در پایان بیان کرد:پیش بینی می شود با راه اندازی بخش پیوند کلیه ماهانه تا سقف 5 پیوند کلیه در صورت رفع موانع و استقرار تجهیزات مورد نیاز منجمله دستگاه سی تی اسکن در این مرکز انجام خواهد شد.

شایان ذکر است پس از انجام نشست خبری،خبرنگاران حاضر در این نشست به همراه سرپرست مرکز از قسمت ها و بخش های مختلف بازدید نموده و از نزدیک در جریان خدمت رسانی به مراجعین قرار گرفتند و بصورت رودررو با مراجعین صحبت نمودند.

استاندارد مدیریتی, مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین (ع)